Billeder i galleri kvalitet

Præsenter dine billeder lige så flot som på et galleri – med vores Alu Dibond. Vi belyser dit billede på ægte fotopapir, som bliver påført på en let men stabil Aluminium Dibond®-plade. Ved brug af beskyttelsefolie af højglans kan dit kunstværk nemt tørres af og er perfekt beskyttet. Som alternativ kan du lægge en Plexiglas®- rude som giver motivet en dybde og strålende farver: Det ser bare godt du.


Belysning på ægte fotopapir fra Fujicolor

Hvorfor er en Alu Dibond fra myphotobook af så høj en kvalitet? I forhold til andre udbydere, printer vi ikke direkte motivet på aluminiummet, men belyser det på et premium fotopapir. Først derefter bliver det påført.

Ved det klassiske fremkaldelses forløb projekterer vi billedet på fotopapir (1), som skaber en kemisk reaktion på den lysfølsomme lag af papiret. Der opstår et såkaldt latent billede (2) Ved den dertilhørende prosess bliver dette billede tydelig (3).

Fordelen ved denne metode er, at det giver en overgennemsnitlig opløsning og en meget flot farveovergang. Et hver enkelt belyst punkt bliver bestemt af dens farve. Fordelen er, at det giver et levende og et billede der står i kontrast, hvor hele fladen er farvet. Farveovergange fra alle hudoverflader virker derfor roligere og mere glat.

1. Belysnings prosess 2. Latent
(uskarbt) billede
3. fremkaldelse af foto

Let og stabilt: Premium materiale Aluminium Dibond®

Dibond® er et materiale der består af aluminium og en plastik kerne. Det er tynd, let og alligevel stabilt. I modsætning til skum plader, som mange andre udbydere anvender, kan man selv efter år, ikke se tegn på forstrækninger eller ludtbobler..


Supplerende beskyttelse og glans med Plexiglas®

Du kan beskytte dit billede yderligere med en 3mm strærkt Plexiglas® plade. Denne bliver med et silikone lag forbundet med billedet og giver yderligere glans og dybde til billedet. Plexiglas® går ikke i stykker og er yderst langtidsholdbart.

Kan aftørres, langtidsholdbart

Alu Dibond med Plexiglas® plade
Alu Dibond uden Plexiglas® plade

Gratis vægbeslag plus afstandsklodser

Vi ønsker at din glæde allerede skal starte ved udpakningen af dit nye billed. Derfor modtager du hos myphotobook din Alu Dibond plus formonterede og robuste vægbeslag og afstandsklodser: pak ud, hæng op , færdig. Med afstandsklodserne hænger dit billede med en finger bredde ud fra væggen. Det virker næsten som om billedet svæver foran væggen. Hos mange andre udbydere skal du betale ekstra for dette ekstra udstyr, og selv montere det. Hos myphotobook modtager du det inklusive og allerede formonteret. Hvis det ikke er service!