Fotobog på fotopapir

Ingen synlige folder: hele dobbeltsider

Traditionel binding

LayFlat binding

Lad dit panorama billede komme til fuld udtryk over 2 sider. Med den specielle LayFlat binding, er det muligt at åbene fotobogen helt, uden at detaljer bliver mistet i midter folden. Idel til at vise landskaber – fra stranden til bjergtoppen.


Bogbinding: glans eller mat overflade

Bogbinding glans

Hvis du vil give din forside et motiv i mørkere farver, anbefaler vi overfladen med glans. Det gør de mørke farver mere intensiv. Glansen bliver overdækket med en speciel folie så overfladen ikke bliver så følsom overfor fedtede fingre, fugt, og ridser.

Bogbinding mat

Det særlige ved denne overflade er dens fløjsagtige og ekstramatte tekstur. Her ser man ikke uønskede spejlninger. Specielt kommer lyse optagelser godt frem. Det der karakteriserer denne bogbinding er små lette foldere i skillelinjen. Kanterne og hjørneren af coveret er altid godt beskyttet, lige gyldig hvilken format du har valgt din fotobog skal fremstilles i.


Fotopapir fra Kodak: højglans eller mat

Højglans

  • Egnet til farverige optagelser
  • Mere lysstyrke
  • Billeder får mere dybde

Mat

  • Første valg til sort-hvis optagelser
  • Mindre reflekser
  • Ufølsom overfor fingeraftryk

Selvfølgelig bruger vi kun det bedste fotopapir til din fotobog. Mere præcist: Kodak Photobook papir. Det er lavet specielt til fotobøger. På den måde lyser farverne lige så flot som ved rigtige fotoprint. For at dine minder ikke skla blive blege og dine børnebørn kan se dine rigtige fotobøger, har fotopapiret en UV beskyttelses folie. Om det drejer sig om højglans eller mat, kan du nemt vælge ved din bestilling i indkøbskurven.


Belysning på ægte fotopapir

Kan du huske de flotte fotoprint fra før i tiden? Lige så smuk kommer dine billeder til at fremstå i ægtfoto. Ganske enkelt fordi de bliver lavet med samme teknig.

For eksperter og alle andre der gerne vil vide det. Ved et ægtfoto bliver dine billeder ikke printet, men lavet gennem lys. Lige som ved den klassiske fremstilling. En beamer projekterer dine fotoer på et specialpapir fra ægtfotobogen (1). Projektionen fra dit foto udløser en kemisk reaktion på den lysfølsomme belægning. Der opstår det såkaldte latente billede (2). Gennem den efterfølgende udviklingsprosess bliver dit billede tydelig (3).

Fordelene ved denne metode i forhold til den digitale print er den overgennemsnitlige høje opløsning og de meget fine farveovergange. Belysningen leverer et billeder fuld af kontraster og fuld af liv med gennemfarvet overflader uden printmærker. Farveforløb, især hudfarver, virker derigennem roligere og glat.

1. Belysnings prosess 2. Latent (uskarbt) billede 3. Fremkaldelse af foto