Vores fotobog- alle hovedpunkter i overblik

Din fotobog – Lige så individuel som dine billeder

Et hvert billeder er lige så unik som oplevelsen bag det. Med en hjemmelavet fotobog kan du give dig selv og andre en dejlig som du vil have stor glæde af i lang tid. Det kan være en bog med de første 3 år af dit barn eller de dejlige minder fra sommerferien.

Bilder für das Fotobuch 

7 formater til en hver lejlighed

Lige meget om det drejer sig om enkeltfotos til bedsteforældre i kompaktformat eller landskabsfotos i storformat: Mellem størrelserne A6 tvær pocket og det store A3 tværs panorama og mellem 12 og 250 sider finder du den rigtige fotobog til en hver oplevelser

12 til 250 sider

og 7 formater

Sieben Fotobuch Formate

Vælg mellem 6 højkvalitets indbindinger

For små børnehænder der gerne vil bladre frem og tilbage anbefaler vi spiralindbinding, til den professionelle tidsskrift særpræg hæfteindbinding og til billedbogen til de skønneste rejsefotos en ren limet indbinding med soft eller hardcover. Vi garanterer kvalitet og holdbarhed ved alle varianter.

  • Hardcover

  • Softcover

  • Hæfteindbinding

  • Ringbind

  • Læder

  • Lærred


Valgfri: Højglans for alle dine billeder

Bryllup, studenterfesten, sommerferie minder – hvorfor ikke få dem alle sommen i højglans? Dine billeder vil stråle på en ny måde med højglansen. Sådan fungerer det: For højglanskvalitet påfører vi i printprosessen af din fotobog et lag glans lack på, som efterfølgende bliver hærdet af UV lys.

Siderne af fotobogen bliver af højglanskvaliteten beskyttet for ridser. Ligeledes kan små som store fingeraftryk nemt tørres af.

Muligheden for ”højglanskvalitet” tilføjer du nemt ved bestillingen af din fotobog i indkøbskurven.

Beskyttet mod ridser og urenheder

Perfekt geschützte Fotobücher

Høj papirkvalitet for den bedste hålbarhed

Så din fotobog bliver lige så skøn som de minder den indeholder, laver vi alle dine fotobøger på højkvalitativ papir med satin glans. Dine fotos vil skinne lige så flot som dem der betragter dem.

Videre benytter vi os kun af fast papir, så det efterfølgende foto ikke skinner igennem. For at være præcis: 170g/m² papirvægt, ved maxi og premium sågar 250g/m². Denne papirstyrke sørger for stabilitet og holdbarhed.

paper quality

Hvis du vil vide det præcist:

Produktionsschritte Fotobuch

Sådan laves din fotobog

En fotobog er noget personligt. En gave hvor man ligger følelser og tanker i. Vi ønsker at du føler, at dine fotos er i gode hænder hos os, da vi produserer en hver fotobog med omhyggelighed og den mest moderne printteknik. 

  1. Allerede ved før printningen sørger vi gennem en professionel farveoptimering for, at farverne i din fotobog skinner på den rigtige måde.
  2. Vores fotobøger bliver produceret på de mest moderne printmaskiner fra HP.
  3. Erfarne bogbindere, binder hvert fotobog omhyggelig med hånden. 
  4. Vi sender kun fotoprodukter der er kommet igennem vores kvalitetskontrol – for den maksimale håldbarhed og glæde.

Fotobuch gestalten für ganze Familie