Mange forskellige design muligheder

„Til dig. Jeg har selv lavet den“ – ved overrækkelsen gør det den største indtryk hvis man selv har lavet den. I dette tilfælde endda et helt år.

Lav enkelt og individuel en fotokalender på din computer, idet du vælger format, layout, bagrunde og kalender.

Vi printer din kalender med den nyeste teknik, lige så mange gange som du vil give den som gave. For hvis du selv kan beholde et eksemplar, er det bestemmt nemmere at give den væk også.


Den rigtige kalender til enhver væg

Lige meget om det er til bofællesskabet eller stuen,gang loft eller lystårn: Til hver en væg, findes den rigtige kalender. Derfor kan du vælge den rigtige mellem 10 forskellige kalenderformater. Fra den lille firkant (21 x 21cm) til den store DIN A2 format, fra ekstra høj til ekstra bred.


Frit valg af start måned

Vi ønsker at du ikke skal vente helt til januar, før din gave kan bruges. Derfor kan du vælge med hvilken måned din kalender skal starte med. Du har frit valg fra januar til december. Flere måneder findes der desværre ikke.


Erindringer per ønske også i højglans

Vi indrømmer, intet funkler mere end børneøjne juleaften. Okay, måske også brilliant forlovelsesringen. Dog kan billederne deraf komme det meget nært med højglans. Sådan fungerer det: For at din kalender komme i højglans, påfører vi ved printning en glans lak, der bliver tørret med UV lys. Det giver ikke kun en super farvegengivelse af kalenderen, men det bskytter også med ridser i billedet. Aftryk fra små og store fingre kan også let aftørres. Du kan nemt vælge højglans ved besstillingen af din kalender i indkøbskurven.

Mat

Højglans


Høj papirkvalitet giver mere stabilitet

Skønne minder går sjældent i glemmebogen. Derfor kommer vores kalendere kun med ekstra god papirkvalitet. For at være mere præcis: stabilt papir af 250g/m²

Her kan man ikke se igennem. Farverne bliver lige så farverige som tulipanerne under ferien i Holland og siderne så stabile som gulerodsnæsen hos snemanden sidste vinter.


Holdbare spiral ringbind af stål

SSådan bliver minderne hængende. Også på væggen: Vi styrker din kalender med en stabil ophæng af stål og med en bagside af fast papir med en vægt på 400g/m².

På den måde kann vi garantere den størst mulige stabilitet.


Hvis du vil vide det mere præcist:

  1. Allerede før printning sørger vi gennem en professionel farveoptimering får, at farverne i din kalender stråler.
  2. Vores kalendere bliver produceret på en af de modernste printere fra HP.
  3. Vores erfarne bogbindere binder hver kalender manuelt. Din kalender går altså direkte fra vores hænder til dine.
  4. Vi sender kun fotoprodukter, der med sikkerhed er kommet igennem alle sikkerheds og kvalitets kontroller – for den maksimale holdbarhed og glæde.

Sådan bliver din kalender skabt

En fotokalender er noget meget personligt. En gave, som du ligger følelser og tanker i. Du kan være helt sikker: Hos os er dine minder og fotos i gode hænder. Vi producerer hver kalender med omhu og den modernste printteknologi