Levende farver gennem kvalitet HP blæk

Din lærred bliver produceret med den modernste printer fra HP. Vi bruger HP – Latex blæk, så vi sikrer os en lugtfri print og levende skarpe billeder. Blækken er vandbaseret, miljøvenlig og risiko fri for din sundhed. Din lærred holder længe farverne og er ufølsom overfor ridser, snavs og vand.

Udover de ovennævnte blæk, benytter vi os også af light blæk, som gør billedopløsningen endnu bedre. Perfekt til en blå himmel, hvide skyer og en flot tan – kort: Til alle pasteltoner.

Hewlett-Packard Latex blæk
Traditionel blæk

Robust produkter med OEKO-Tex® certificering

Ikke kun glæden ved din lærred skal holde i lang tid. Derfor bruger vi et certificeret bomuld fra OEKO-Tex®, som står for ”tekstil tillid” over hele verden.

Stoffet er opløsningsmiddelfri, ridse frit, vandafvisende og særlig lysholdbar gennem en høj UV beskyttelse.


Spændt på stabile trærammer med hånden

Din lærred er hos os i bedste hænder: Vores professionelle medarbejdere spænder lærredet ud på en 2 cm tyk træramme med hånden. Hertil benytter de, de klassiske kileramme som også bliver brugt af kunstner.


Print på billedkant

Ægte træramme
Spændt træramme

Tænkt til kanterne: de printede lærreder bliver gennem vores prefessionelle medarbejdere spændt om trærammen med hånden. På den måde virker billeder også uden billederamme glat og flot.