Mere stabilitet med høj papirkvalitet

Så du længe kan beholde dine venner på din plakat, er vi meget opmærksomme på kvaliteten af fotopapiret. For at vi sikre at det ikke giver folder, bruger vi tykkere materiale for mere stabilitet. For at være helt præcist: Fotopapir fra HP med en papirvægt på 235g/m². Skal man ikke huske, men man vil heljt sikkert bemærke det.

235 g/m²

papirtykkelse til en god plakatstabilitet


Speciel god lysstyrke gennem HP printerblæk

Sådan får vi farverne til at lyse: Vi printer på moderne maskiner af HP med Vivera printer blæk. Denne kvalitetsfarve udvisker ikke og er ridse modstandsdygtig. De er opløsningsmiddelfri, lugtefri og holder på lyset. Det betyder for dine gotos: Vivera blæk sørger for billedekvalitet og lys der holder.

Derudover tilsætter vi tilfotoprint light blæk, som gør billedopløsningen hos fotoplakaten endnu bedre. Gennem disse blide farver sehr især billeder med pasteleller hudfarve flotte ud. Alle andre naturligvis også


Over 100 formater

Lige fra taglejligheden til festkælder, finder du hos os den passende plakatformat til hver en væg. Fra miniplakat i 20 x 20cm til XXL plakat op til 3 x 1m – vi gør det muligt. Vælg blot den format du ønsker. Lige meget om det bliver hængt på væggen, limet eller sømmet fast – du vil få glæde af din plakat i lang tid.

Op til 3 meter

Plakatbredde. Hvor stort er dit værelse?