Indbindinger

Hardcover

Dine billeder bliver indbundet i et hårdt, lamineret cover. Indbindningen giver din fotobog en særlig lang levetid. Die Innenseiten sind aus hochwertigem Bilddruckpapier. Siderne er af kvalitetstrykpapir specielt til billeder. Også her kan du vælge imellem en glinsende eller mat overflade og dine billeder kan fyldes til kanten af coveret.

Softcover

Hvis du ønsker at samle en masse billeder, uden at det dog skal blive en tyk og tung bog: Så beslut dig for vores paperback med mat eller glinsende cover. Vi trykker også dine fotos kantløs på dobbeltsider i kvalitetstrykpapir specielt til billeder.

Hæfteindbinding

Hvis dine billeder skal ligne et moderne magasin i højglans, så vælg hæftebinding. Du vælger selv om omslaget skal trykkes i mat eller glinsende optik. Den bestandige klemmeteknik holder fotohæftet sammen, også når det i brug har ligget i 1000 forskellige hænder.

Ringbinding

Vores ringbinding er meget populær, fordi den er billig og samtidig stabil. Den egner sig til private såvel som til professionelle præsentationer. Siderne består af 170 gram svært trykpapir til billeder i høj kvalitet. Omslaget kan frit designes, ligesom ved hæftebinding.

Læder

I læderudføringen bliver din fotobog til noget særligt. Læderindbindingen er smuk og alligevel robust. Det skal den også være, eftersom det der føles godt er noget man ofte gerne vil have mellem hænderne. Vi laver et omslag af din bog i enten sort eller brunt læder, og dette i alle formater undtaget pocket. A6 quer pocket.

Lærred

Kun formatet maxi kan fås som indbinding i lærred. Vores lærred har en meget fin struktur i høj kvalitet. Du har valget mellem otte flotte lærred-farver: sort, sølvgrå, aubergine, gyldenbrun, natteblå, himmelblå, lys rosa og hvid. Din yndlingsfarve er bestemt at finde iblandt disse.