myphotobook Logo

Scrapbook ideer – de bedste tips til den nye trend

Scrapbook Ideen

En scrapbook? Hvad er det egentlig?

Scrapbooks er perfekte til alle, der godt vil være kreative. Klæb ganske enkelt dine fotos ind i scrapbook og udsmyk dem så med klistermærker, citater og meget andet. Således opstår et unikt minde.

Scrapbooking – hvordan foregår det egentlig? Det skønne ved scrapbooking er, at enhver simpelthen kan være med. Snup dine kæreste fotos og vores scrapbook set og fold dig ud. Lav selv så let som ingenting en scrapbook, også kaldet Smash Book, med ganske mange individuelle sider og få dermed minder, som du hele tiden gerne tænker tilbage på. De mange enkeltdele i vores scrapbook set sørger for, at du aldrig udgår for scrapbook ideer. Tillige kan denne erindringsbog udvides uendeligt. Tilkøb ganske enkelt indlægsblade, retrobilleder eller andre enkeltdele og udvid således din scrapbook. På denne side finder du de skønneste lav selv ideer samt tips til de forskellige scrapbook layouts. Blandt vores tre scrapbooking skabeloner “Baby”, “Travel” og “Trend” er der bestemt også noget, der passer til dig.

Det her finder du i dit scrapbook set

Baby

Du finder alt til en perfekt udsmykket baby scrapbog i vores scrapbooking dekobox “Baby”. Med de 273 dele, der er inkluderet, kan man dekorere et babyalbum på smukkeste vis. De pastelagtige farver er holdt så neutrale, at du kan udføre en individuel lav selv scrapbog, uanset om det er til drenge eller piger. De søde motiver med sommerfugle og stjerner, dekorationer med sølvfolie og glimmer samt baby-citaterne gør Baby scrapbog sættet særligt charmerende.

Trend

Scrapbooking dekobox Trend består af hele 350 dele og er udført så universelt, at den passer til ethvert scrapbog tema. Med talrige, forskellige vimpelkæder, klistermærker, deko-kort og washi tape, der delvist er udsmykket med guldfolie, er der ingen grænser for din kreativitet her. Moderne motiver som trekanter, siksak mønstre, ruder og striber samt enhjørninger, kaktus, ananas, fjer og is er super til udsmykning af enhver scrapbog.

Travel

Garanti for rejsefeber! Lav din egen scrapbog med de skønneste ferieminder. Med scrapbooking dekobox Rejse, som består af 355 dele, er det muligt med en skøn og kreativ lav selv rejsedagbog. Deko-kort, washi tape, vimpelkæder og mere end 300 diverse klistermærker lader straks sommerstemningen indfinde sig på ny. Klistermærkerne fås i rød, grøn, blå og udsmykket med sølvfolie med smukke motiver som sol, verdenskort, fisk, kufferter og skibe.

De skønneste layout ideer til din scrapbook

Hvordan ser scrapbook så ud, når den er færdig? Vi har spidset blyanten og lagt saksen klar. Og således er der opstået en mængde kreativt fyldte sider, der skal inspirere dig.

Bestil din myphotobook scrapbook her

Bestil ganske enkelt dit scrapbook set hos myphotobook. Dit kreativ-set indeholder alt, hvad du behøver for at gå direkte i gang. Tillige kan du vælge mellem scrapbook set med 3 varianter og scrapbook set light.

Scrapbook Set

  • Lav selv din helt individuelle scrapbook
  • 3 fantastiske temaer at vælge imellem
  • Hvert sæt indeholder et fotoalbum, scrapbooking papir, retrobilleder og sættet med stickers bestående af kort, stickers, cuts og washi tape

Scrapbook Set Light

  • Begynderversionen for alle, der vil individualisere deres fotobog
  • Tryk dine fotos i fotobogen quick og vælg mellem 3 scrapbook set light
  • Pep til slut de enkelte sider op med sættet med stickers

Vores video viser, hvordan det foregår

En sådan scrapbook er alle tiders, for her kan du rigtigt folde dig ud. Alle dine lav selv ideer får plads her. Hvis du har brug for en smule inspiration, er du kommet det rigtige sted: Vores video giver dig det første indblik i scrapbook layouts og fantastiske scrapbook ideer.

SCRAPBOOK. Hvad er det?

Denne nye trend er perfekt til alle, der godt vil være kreative. Fyld din scrapbook med ganske mange minder og ideer og glæd dig over dem igen og igen. Klæb fotos og stickers på det specielle scrapbook papir, skriv tekster dertil og udsmyk alt med washi tape og morsomme citater. Det er super nemt med scrapbook layouts fra myphotobook, for her er alt, hvad du skal bruge. Dermed kan du straks gå i gang med at lave en scrapbook til dig selv som personlig erindring eller som gave til en ganske særlig person.


SCRAPBOOK. Hvad har jeg brug for?

Egentlig ikke meget. Det fantastiske ved scrapbook scrapbook fra myphotobook er nemlig, at det indeholder det komplette scrapbooking tilbehør med alt, hvad du har brug for. Når du køber begyndersættet, modtager du fotoalbum quick A4 i tværformat og dekoboxen. I sættet for viderekomne er der et fotoalbum 30 x 30 cm, 10 enkeltblade, 22 retrobilleder og dekoboxen. Begge modeller fås i tre forskellige udførelser: Trend, Baby og Travel. I scrapbooking skabelonerne “Trend” er der i alt 350 dele, scrapbooking skabelonerne til temaet “Baby” består af 220 enkeltstykker, og i scrapbooking skabelonerne til “Travel” er der hele 361 dele inkluderet.


SCRAPBOOKING. Hvordan kommer jeg igang?

Efter du har besluttet dig for en af vores scrapbooking skabeloner, kan du gå direkte igang. Overvej hvad du gerne vil skrive, og læg alle materialer klar som det første. Når du cirka ved, hvordan din side skal se ud, kan du starte med at klæbe de enkelte dele ind. Det rigtige scrapbooking papir dertil kan du få hos os. Vær modig og prøv dig ganske enkelt lidt frem, snart har du fundet teknikken. Vi ønsker dig god fornøjelse med den nye trend med scrapbooking!

Nyhedsbrev

Abonner på vores ugentlige nyhedsbrev og få en 40 kr værdikupon* til din næste bestilling samt regelmæssige tilbud.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet.
*Gælder én gang pr. person i 20 dage for alle produkter. Forsendelsesomkostninger reduceres ikke. Ingen senere modregning, ingen kombination med andre rabatkampagner eller tilgodehavende. Mindste indkøbsværdi 140 kr.

Topprodukter

  • Fotobog hardcover A4 stående
  • Fotobog hardcover 20x20
  • Fotoprints kvadratisk

Om myphotobook

Betalingsformer

myphotobook International

Kolofon | Betingelser for service | Databeskyttelse

Alle priser inkl. moms

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiration

  • Facebook

Download