Design dit billede bag akrylglas

* inkl. moms plus forsendelse
Dit billede bag akrylglas i 60x40 cm format

Dit billede bag akrylglas i 60x40 cm format

Sådan kommer dit smukkeste foto rigtigt til dets ret.

Dit billede bag akrylglas i 60x40 cm format Sådan kommer dit smukkeste foto rigtigt til dets ret. Akrylglas i størrelse 60x40 cm er myphotobook kundernes yndlingsformat. Det passer garanteret på enhver væg og er stort nok til at sætte dit yndlingsbillede optimalt i scene. Bag akrylglas virker farvene på dit billede mere intensive. Især grelle farver sørger for en rigtig dybdeoplevelse og indbyder til at fordybe sig: i dit dejlige minde. Til en utrolig elegant og moderne look til din bolig!

Fra 491,00 kr inkl. moms plus  Forsendelse
Design med 60x40 akrylglas

OVERSIGT OVER FORDELENE VED AKRYLGLAS

OVERSIGT OVER FORDELENE VED AKRYLGLAS

Vores tip:Design med akrylglas

Hvis du ikke kan eller vil beslutte dig for et enkelt billede, kan du anordne flere billeder på et stort akrylglas i vores online-designer. På den måde får du din helt individuelle fotocollage. I den forbindelse anbefaler vi dig at vælge et større format så dine smukkeste billeder bliver sat perfekt i scene.

Design akrylglas nu

Billede bag akrylglas – en star blandt vægdekorationerne

Vi eksponere dit billede på ægte fotopapir, og anbringer det bag 3 mm tykt akrylglas (kacherer). Således får man en imponerende farveintensitet som overbeviser selv professionelle fotografer. Efter ønske tilbyder vi dig også en billigere variant: Her trykker vi dit billede direkte bagpå akrylglasset. Ved begge metoder kan du være sikker på, at dine billeder bliver gengivet i strålende farver.

Design billede bag akrylglas nu