• Hjem
 • Databeskyttelse

Vores Databeskyttelsesbestemmelser

 1. Udbyderen anvender de data, som brugeren oplyser (f.eks. titel, navn og e-mail-adresse), i henhold til bestemmelserne i den tyske databeskyttelseslovgivning.
 2. Brugerens personlige oplysninger anvendes udelukkende til udførelse af de aftaler, der indgås mellem parterne, f.eks. til faktureringsformål.
 3. Ingen brugerdata, som udbyderen har fået oplyst, kan gøres tilgængelige for tredjeparter uden brugerens skriftlige samtykke, med mindre dette er påkrævet pga. anordning fra domstole eller myndigheder.
 4. Når aftalen er gennemført, herunder også betaling af den aftalte købspris, spærres brugerens data, der herefter skal opbevares af juridiske grunde. Disse data står ikke længere til rådighed til anden anvendelse. Endvidere slettes personlige oplysninger, hvis brugeren ikke udtrykkeligt har indvilget i, at hans eller hendes data forarbejdes og anvendes yderligere. I dette tilfælde kan brugeren forespørge om de gemte data hos udbyderen og få dem ændret eller slettet. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.
 5. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil dine personlige oplysninger udelukkede blive anvendt i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbrev. Ingen personlige oplysninger vil blive videregivet til tredjepart på nær til vores samarbejdsfirma, som er ansvarlig for den tekniske forsendelse af nyhedsbrevet. I sådanne tilfælde vil omfanget af delte informationer begrænse sig til det yderste minimum. Vores databeskyttelsebestemmelser står i overensstemmelse med tysk lov om datasikkerhed (Bundesdatenschutzgesetz BDSG) samt den tyske telemedielov (Telemediengesetz TMG) Kunder, som ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan til hver en tid afmelde sig servicen. Dette kan gøres via afmeld-funktionen, som findes i alle tidligere sendte nyhedsbreve.
 6. Hvis du ønsker mere information eller, at din data bliver slettet så henvend dig på:
  myphotobook GmbH
  Oranienstr. 183
  10999 Berlin
  Tyskland
  e-mail-adresse: datenschutz@myphotobook.de