myphotobook Logo

Lav selv fotokalender - kalender, vægkalender, årskalender, i mange formater

Wandkalender A4 hoch mit Aufhängung für die Wand

Vægkalender A4 stående

Fra 119,00 kr.

Design din egen fotokalender

Et enkelt billede kan have en enorm betydning, særligt, når det billede har fanget en stemning eller et flygtende særligt øjeblik. Lige ledes har vi år efter år begivenheder forbundet til bestemte datoer, måneder eller årstider, som gør os særligt glade, nostalgiske eller stemningsfyldte. myphotobook tilbyder, at du kan skabe din egen individuelle fotokalender, hvor f.eks. forgangne milepæle og fremtidige højdepunkter være en del af din hverdag i det kommende år. Vælg en af vores mange kalendertyper og benyt dig af vores omfangsrige udvalg af baggrunde, layouts og covers og du er godt i gang med at designe din egen fotokalenderen online. Om din fotokalender hænger på væggen i køkkenet eller står på skrivebordet på kontoret, kan du vælge præcist det design og de fotos, der giver mening for dig og vil bringe dig glæde hver dag. Gode minder og mærkedage er ofte tæt forbundet, og hvilken bedre mulighed er der for at forbinde disse end i en flot fotokalender, der følger dig året igennem.

Lavpris fotokalendere i høj kvalitet

Det er en unødvendig opfattelse, at høj kvalitet er lig høje priser. Vi sætter stor vægt på at udbyde vores værktøjer og produkter til så mange som muligt ved at tilbyde produkter af høj kvalitet til en yderst fair pris. Derfor er vores Online Designer og redigeringssoftware helt gratis, så alle kan gøre deres fotodrømme til virkelighed. Vores fotokalendere er professionelle og billige uafhængigt af hvilken type kalender, du vælger af købe:


  • Vægkalender
  • Bordkalender
  • Årsplanner
  • Ægte fotokalender


Det er op til dig at vurdere hvilken type kalender, der bedst passer til dig. For at give en idé om omfanget af formater er det hhv. størrelserne A2, A3, A4 og A5 og ligeledes de mere kvadratiske dimensioner som 20x20cm, 30x30 cm, 40x40 cm og 47x47 cm.

For det bedst mulige resultat, kan det være en idé at tage højde for, hvilke billeder man ønsker at have i sin fotokalender, før man beslutter sig for det endelige format. Lige gyldigt hvilket format, du vælger at gå med, garanterer vi, at du ender med skabe et helt personligt lille kunststykke som resultat af dine udvalgte billeder og vores høje fotoprint færdigheder. Idéen med at lave dig egen fotokalender er, at skabe godt humør og bringe forgange tider med ind i fremtiden. Det kan f.eks. være et billede af bedstefars elskede æbletræ, som repræsenterer september måned. En dejlig påmindelse om, at nu er æblerne ved at være modne, og så skal der laves æblekage. Ligesom nostalgiens glæde, er forventningens glæde over det komnes års begivenheder mindst lige så vigtig. Det kan være en kommende ferie eller mærkedage, som på samme måde skal bringe smil på læben, når du ser på den fotokalender, som du selv har designet fra myphotobook.

Lav din egen fotokalender online

Det er let som en leg at lave din egen kalender med egne billeder online. Vi håber, at du vil nyde processen fra at udvælge dine bedste fra det forgangne år til at uploade dem til vores Online Designer og begynde at give din kalender sit helt eget udtryk i form af vores utallige cliparts, baggrunde og smukke rammer. Du vil se din fotokalender komme til livs og tage form, når du indsætter dine billeder og tilføjer farve og effekter i den blanke skabelon. At designe din egen fotokalender online betyder ikke kun et helt års glæde ved det færdige produkt men ligeledes sjov ved den kreative proces i skabelsen af den. Du kan vælge at sammensætte din fotokalender direkte i browseren med vores Online Designer eller downloade det gratis software vi gratis har stillet til rådighed. Vi har gjort det let og overkommelig for dig at designe din helt egen fotokalender online og vi ser frem til at modtage dit endelige produkt og printe det for dig.

Nyhedsbrev

Abonner på vores ugentlige nyhedsbrev og få en 40 kr værdikupon* til din næste bestilling samt regelmæssige tilbud.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet.
*Gælder én gang pr. person i 20 dage for alle produkter. Forsendelsesomkostninger reduceres ikke. Ingen senere modregning, ingen kombination med andre rabatkampagner eller tilgodehavende. Mindste indkøbsværdi 140 kr.

Topprodukter

  • Fotobog hardcover A4 stående
  • Fotobog hardcover 20x20
  • Fotoprints kvadratisk

Om myphotobook

Betalingsformer

myphotobook International

Kolofon | Betingelser for service | Databeskyttelse

Alle priser inkl. moms

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiration

  • Facebook

Download