myphotobook Logo

Lav din egen fotobog hos myphotobook - lav selv fotobøger i mange formater online

Fotobuch Hardcover A4 hoch erstellen

Fotobog hardcover A4 stående

Fra 249,00 kr.

Lav fotobog online – høj kvalitet og ukompliceret

En flot fotobog med skarpe billeder og gode minder, er og bliver en klassiker! Den er ikke kun personlig, da den indeholder dine bedste billeder, men den kan gøres endnu mere individuel, da du laver fotobogen selv . En indbydende ramme er altid en god idé til flotte billeder af høj kvalitet og sort affektionsværdi. Derfor tilbyder myphotobook vores Online Designer, hvor du nemt kan lave din egen fotobog online i browseren eller vælge at downloade vores gratis fotosoftware til din computer, tablet eller smartphone. Du ved, at du har valgt rigtigt, når du modtager din nye fotobog med posten. Resultatet af dit eget design, vores høje fotoprint kvalitet og det færdige produkt, er intet mindre end enestående. Dine allerkæreste minder kommer atter til livs, når du bladrer igennem fotobogen, som ganske simplet ikke lader sig gøre igennem skærmen på din smartphone. Læs videre og erfar, hvorfor vi klart anbefaler, at du laver din egen fotobog.

fotobog online

Billig fotobog – høj kvalitet til en fair pris

Hos myphotobook er det muligt at få din næste fotobog printet i højeste kvalitet til en yderst fair pris. Vi værdsætter fotografiet og fotografen højt og sætter stolthed i at hjælpe med at formidle budskaber og kunstværker i form af vores flotte fotobøger. Billederne er i fokus, og prisen så rimelig, at du ikke behøver bekymre dig om den. Bestil din næste fotobog billigt og nemt hos os! Valget af sideantal, format og papirtype gør, at du selv har mulighed for at justere prisniveauet, så det passer til dine forventninger. Der er to forskellige papirtyper at vælge imellem; fototrykpapir og ægte premium fotopapir. Antallet af sider i en bog ligger mellem 24 og 250, hvor du kan vælge at lade èt særligt billede pryde en hel side eller vælge at indsætte flere fotos, så de i samspil med hinanden fortæller en historie. Derudover kan du slev bestemme, hvilken størrelse og format, der passer bedst til dit design af fotobog:


  • A3
  • A4
  • A5
  • A6
  • 20x20 cm
  • 30x30 cm

Det er vigtigt at vurdere, hvilke billeder du ønsker at fremhæve. Landskabsbillederne fra den sidste feriedestination gør sig f.eks. klart bedst i liggende format. Før du vælger formatet på din fotobog, må du ligeledes overveje, hvem der skal nyde godt af bogen, og hvilket formål den skal opfylde. Er det en fotobog til fordybelse og indlevelse, eller er det et lille handy A6-format, som du altid kan med dig på farten?

Bestil en billig fotobog – hurtigt og nemt hjem til dig

Beslutter du dig for at lave din fotobog selv, er du hos myphotobook i de bedste hænder. Processen er simpel: Udvælg dine billeder, start Online Designer og du er i gang. Vælg mellem en række af flotte baggrunde, originale cliparts og ædle rammer for at sætte den helt rigtige scene for dine udvalgte fotos. Hvis du ikke føler, du har tid til at sætte en hel fotobog sammen på en gang, har du mulighed for at gemme dit udfærdige design i op til 16 dage. På den måde har du tid til at reflektere over og perfektionere din fotobog, så den bliver helt rigtig, før du sender den til print. Om du laver en fotobog til dig selv eller en særlig gave til familie eller venner, kan alle ønsker og behov efterkommes. Så snart det færdige værk er klar, bestil fotobogen, og vi tager over derfra og får din fotobog trykt, bundet og sendt hjem til dig. Før du ved af det, står du med din egen personligt designede fotobog i hænderne.

Nyhedsbrev

Abonner på vores ugentlige nyhedsbrev og få en 40 kr værdikupon* til din næste bestilling samt regelmæssige tilbud.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet.
*Gælder én gang pr. person i 20 dage for alle produkter. Forsendelsesomkostninger reduceres ikke. Ingen senere modregning, ingen kombination med andre rabatkampagner eller tilgodehavende. Mindste indkøbsværdi 140 kr.

Topprodukter

  • Fotobog hardcover A4 stående
  • Fotobog hardcover 20x20
  • Fotoprints kvadratisk

Om myphotobook

Betalingsformer

myphotobook International

Kolofon | Betingelser for service | Databeskyttelse

Alle priser inkl. moms

© 2022 myphotobook GmbH

Inspiration

  • Facebook

Download